dijous, 19 de juliol del 2018

Assemblea General de l'AEJeST

Entre els dies 6, 7 i 8 de juliol va tenir lloc a Malines (Flandes) la XVII Assemblea General de l'AEJeST -Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals-. En aquesta ocasió Sportimonium & Vlaamse Traditionele Sporten (Vlas) han estat les entitats que han organitzat la trobada. 
L'Assemblea General, en la qual han participat presencialment més de 30 associacions de l'AEJeST, es va realitzar el dissabte 7 de juliol. A l'Assemblea es va presentar l'Informe del President, i es va posar èmfasi en les accions realitzades fins al moment i es van apuntar els reptes de futur. A continuació es van tractar els diferents punts de l'assemblea: accions de projecció internacional realitzades, balanç econòmic, participació en projectes Europeus, revista AEJeST, principals actuacions dels diferents projectes corresponents al pla estratègic de la AEJeST.
A la tarda els amics de Sportimonium ens van presentar les seves magnífiques instal·lacions, museu i equipaments. A continuació vam poder practicar diferents jocs tradicionals flamencs en un ambient distès i un paratge excepcional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada