dijous, 8 de setembre del 2011

Congrés "Els jocs en la història"

S’ha obert el termini per a la presentació de comunicacions a la cloenda del congrés “Els jocs en la història” (2008-2012), que tindrà lloc el maig del 2012 al Centre Cultural de Móra la Nova (la Ribera d’Ebre).
Recordem que el congrés s’ha desenvolupat en quatre jornades anuals en diverses poblacions de Catalunya: 2008. Les societats a través del joc. Museu Comarcal de l’Urgell. Tàrrega; 2009. Espais de jocs: patrimoni, turisme i festa. Museu d’Art Modern. Tarragona; 2010. Cultura material i immaterial en el joc. Museu del joguet de Catalunya. Figueres i 2011. Els jocs i la interculturalitat. Pavelló de Suècia. Berga.
Amb aquest congrés s’ha donat a conèixer la pràctica i la transmissió dels jocs en diferents etapes de la història en els diversos territoris de parla catalana; s’ha creat també un fòrum d’entitats, organismes i investigadors interessats en l’anàlisi dels jocs tradicionals en relació a les diferents àrees del coneixement i finalment, a través de la publicació anual de les actes de cada jornada, s’ha materialitzat una col•lecció monogràfica de referència sobre el tema.
El termini de presentació dels resums s’acaba el 29 de febrer del 2012 i dels textos definitius, el 30 de març del mateix any.
Més informació del Congrés Internacional de cloenda:
Institut Ramon Muntaner
Tel. 977401757 /
elena@irmu.or
Podeu trobar referències a les quatre edicions anteriors en aquest mateix bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada