dijous, 7 de juliol del 2011

Fem i compartim la Ribera

Ahir dimecres es va celebrar a Ascó la primera jornada Fem i compartim la Ribera, trobada de TOTS -i dic tots perquè no hi faltava ningú!!!- els mestres dels centres de la nostra comarca. Més de 220 companys i companyes que, un cop més, han mostrat l'interès que té aquest col·lectiu per retrobar-se, aprendre, conèixer i compartir experiències.

La jornada es va iniciar amb la presència d'Antoni Martí, Delegat dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Imma Obiol, Inspectora en Cap, Lourdes Ambrós, Inspectora de zona, Lourdes Daura, Directora de l'escola Sant Miquel i d'Angelines Gironés, regidora de cultura de l'ajuntament d'Ascó.
Després dels parlament va ser Conxita Marquez, professora del departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la UAB la que va fer la conferència marc amb el títol Avaluar per aprendre. Tot seguit es van presentar una munió d'experiències didàctiques realitzades a les escoles de la Ribera d'Ebre: les TAC a l'aula; Fem tele, fem cuina; Coproes, cooperativa escolar, Joc a joc de plaça a plaça: els jocs moriscs... En el trancurs de la presentació d'aquesta activitat es va invitar els assistents que sol·licitessin aquest taller de jocs pel poble d'Ascó, el qual permet conèixer el patrimoni material i immaterial a través d'un recorregut lúdic per l'entramat urbà. L'activitat es pot demanar a través de l'associació cultural Lo Llaüt.
Penso que la jornada va resultar realment un èxit i la valoració dels mestres fa pensar que ens trobem davant una proposta, anual, que es repetirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada