dimecres, 24 de març del 2010

Jocs tradicionals a l'escola

Aquest curs, inclòs dins del Pla de Formació de Zona del Tarragonès, constarà de 6 sessions que s'iniciaran el 10 d'abril i finalitzaran el 8 de maig de 2010. És un curs internivells de 20 hores, reconegut pel Departament d'Ensenyament i adreçat a mestres i professors d'Educació Infantil-Primària-Secundària

Continguts
Els jocs tradicionals a l’aula. Exemplificació de diverses propostes d’utilització dels jocs tradicionals com a recurs educatiu i lúdic.
La maleta de jocs tradicionals i altres recursos. Construcció de petites joguines i elements de joc tradicional. Es mostrarà un exemple de maleta de jocs i es proposarà la manufactura i recollida de diversos materials per a possibilitar l’aplicació del joc tradicional.
Què fem amb una maleta de jocs tradicionals? Aplicació pràctica de la maleta de jocs tradicionals. Veurem l’ampli ventall que ofereixen els objectes de la nostra maleta de jocs i alhora crearem els nostres propis jocs.
L’art en joc! o El joc en l’art! A partir de la presentació d’obres d’art de diferents períodes històrics durem a terme el reconeixement d’activitats lúdiques, de jocs i de joguines de diverses èpoques, i veurem possibles aplicacions en el context educatiu.
Els jocs d’on? La interculturalitat a través dels jocs tradicionals. S’exposaran jocs de taulell, d’habilitat i destresa d’arreu del món, i en posarem en pràctica d’altres de fàcil aplicació a diferents nivells educatius.
El joc tradicional en el medi natural. Proposta d’activitat pràctica de diversos jocs tradicionals en el medi natural.

Formador: Biel Pubill Soler (Professor de l'institut de Flix)
Lloc: Complex Educatiu, Edifici Llull (Tarragona)
Inscripcions: Serveis Educatius del Tarragonès
e-mail: e3900034@xtec.cat
-Per obtenir més informació podeu clicar damunt el títol d'aquesta entrada-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada