dijous, 18 de juliol del 2024

XALA! JOCS TRADICIONALS DE LA RIBERA D’EBRE I LA TERRA ALTA


Un any més Lo Llaüt ha editat el recull de jocs populars i tradicionals que s’han anat recollint, any rere any, en les divuit edicions d’aquest festival de jocs que es du a terme per carrers i places de les nostres viles. Enguany, recordem-ho, el punt de trobada fou el 16 de maig a Ascó. 

Si esteu interessats en consultar aquesta publicació podeu posar-vos en contacte amb els membres de Lo Llaüt, el CERE o bé consultar el bloc de Lo Llaüt on el trobareu en PDF.

dijous, 11 de juliol del 2024

4t Tirada Intergeneracional nocturna de Birles d'Ascó

El passat 9 de juliol l'associació cultural Lo Llaüt d'Ascó va organitzar la quarta tirada intergeneracional de birles. La curiositat és que es realitza a la nit, a partir de les 22:00, amb l'objectiu que els veïns i veïnes de la població surtin a prendre la fresca i a xalar jugant a les birles. 
En aquesta edició hi van prendre part 27 parelles intergeneracionals, això és, 54 persones de totes les edats i gènere. Tot un èxit. 
Felicitats a les tres parelles guanyadores!!!

dimecres, 10 de juliol del 2024

Dinamització de jocs per als joves del Camp de Treball d'Ascó

Per 3r any consecutiu, a instàncies de l’ajuntament, Lo Llaüt va dinamitzar una tarda de jocs per als nois i noies que estan participar al Camp de Treball d’Ascó -zona de les trinxeres del Calvari-. 



El dimarts 9 de juliol vam omplir el carrer de la Mola de jocs d’arreu del món, i vam xalar d’allò més amb els joc, gaudint d’un paisatge espectacular i d’una fresqueta envejable!!!