Pàgines

divendres, 29 de març del 2013

Dia Mundial de l'Activitat Física


 
La Generalitat de Catalunya impulsa per quart any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física el proper 6 d'abril de 2013  -o qualsevol dia comprès entre el 3 i el 21 d’abril-.
Aquest dia se celebrarà novament arreu del planeta, tot difonent la recomanació fonamental i molt fàcil d’assolir, per prevenir les més de 3.334 morts anuals a Catalunya que es relacionen amb el sedentarisme: “Acumuleu 30 minuts d'activitat física cada dia” amb el sublema d'aquest any: "Activitat física sense barreres".
En la celebració del DMAF en els 3 anys precedents hi ha hagut una participació de més de 168.000 persones, s'han organitzat 593 esdeveniments i s'hi han involucrat al voltant de 600 entitats. Aquest fet posa de manifest l’èxit i la motivació de totes les entitats i sectors públics i privats que estan sensibilitzats vers la promoció de la salut mitjançant l’activitat física.
Tant l'institut de Flix com l'associació cultural Lo Llaüt d'Ascó tenen previst organitzar activitats esportives i jocs durant el divendres 5 d'abril. Podreu trobar més informació en els propers dies i a través d'aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada